05 oktober, 2006

Lagerbäck och landslaget.

De märkliga turerna under landslagets uppladdning får mig att undra hur stämningen egentligen är bland spelare och ledning. Mellbergs underliga attack mot Lagerbäck så här i efterhand leder till frågor. Tydligen har Mellberg inte accepterat gällande regler, då han kastades ut från landslaget efter krogbesöket för en månad sedan. Chippen har sagt att han lagt allt bakom sig. Vad Zlatan tycker vet vi, han vill inte ställa upp i landslaget för närvarande.

**
Nu går Lagerbäck till attack mot medierna . "Relationerna mellan landslaget och medierna har återigen nått frsypunkten", skriver Olof Lundh på fotbollskanalen.se,

Skriverierna om Chippens festande gjorde Lagerbäck förbannad, och det kan man hålla med om. Chippen var, enligt uppgift, ute ca en halvtimma på Café Opera och hemma till samlingen kl 11, men han borde ändå tänka sig för lite och inte utmana.

Vad som verkligen är oroande är att Allbäck är skadad och kommer säkerligen inte till spel, om inte man tar till smärtstillande som Allbäck själv vill.

**
Zlatans nej till medverkan , i varje fall till de två kommande matcherna tycks inte bekymra Lagerbäck, och det verkar heller inte som det är någon i landslaget som saknar honom, och det kan man kanske förstå med tanke på Zlatans form för närvarande. Egentligen har Zlatan inte varit i någon bra form efter första säsongen i Juventus. Inter funderar nog vad som hänt honom. Efter alla gula och röda kort säger Zlatan i en intervju i Italien "att det beror på min storlek att jag får domsluten emot mig, Jag är 1,90 och väger mer än 90 kilo, därför får jag många mer domslut emot mig än de som är 1,75 långa och väger under 70 kg!"Exp.

Orsaken är väl snarare att Zlatan är frustrerad över att han inte får ut något av sitt spel, beroende på att han är osnabb och orörlig jämfört med många andra spelare och att de har lärt sig läsa Zlatans spel.

**
Den viktigaste uppgiften för landslagsledningen är nu att våga prova de nya unga spelarna som står och stampar och vill komma in i laget. Att använda de gamla, trötta och gnälliga spelarna, vilka får ni räkna ut själva, är på sikt förödande för landslagets moral och sammanhållning. Därför borde vi acceptera om vi för engångs skull inte kvalificerar oss till EM. Hellre ha ett bra intrimmat lag till kommande VM , med en förnyare som förbundskapten.


Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,
Länkat till Intressant.se

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida