09 september, 2006

AIK fick 1 poäng på domartabbe!

Fulspelande AIK räddade 1 poäng på ett offsidemål. Daniel Tjärnströms frispark nickade Daniel Mendes, i offsideläge, in framför Wiland i 66:e minuten. I övrigt dominerade Elfsborg matchen och hade flera bra målchanser. 1-0 målet kom på en av de otaliga hörnor Elfsborg hade. I 50:e minuten gör Augustsson mål på Izizakis hörna. AIK hade tuff punktmarkering på Anders Svensson. AIK spelade inte sin vanliga trevliga anfallsfotboll, utan gjorde mest för att förstöra i matchen.

Båda lagen fick spela med tio man i andra halvlek, då både Jari Isola i Elfsborg och Arnefjord AIK, blev utvisade. Efter Arnefjords utvisning kunde Elfsborg fortsätta att dominera och hade i slutet flera fina målchanser.

Elfsborg fortsätter att spela sin trevliga anfallsfotboll och har fortfarande goda chanser att fajtas om guldet. AIK verkade mer frustrerat idag och skall vara väldigt glada för den poäng man fick med sig hem.

Andra bloggar om: , , ,