05 september, 2006

Sveriges landslagstrupp.

Inför matchen mot Liechtenstein har Lagerbäck ersatt de tre hemskickade spelarna med Teddy Lucic, Stefan Ishizaki och Fredrik Berglund, men om de sistnämnda får spela är inte lika säkert. Teddy Lucic har tidigare tackat nej till fortsatt landslagsspel, men kunde ändå tänka sig att ställa upp vid ett krisläge. Det här är ett sådant krisläge, säger han till Sportbladet.

Zlatan som bett om ursäkt för sitt brott mot landslagets bestämmelser, säger också att han kanske tackar nej till matchen mot Spanien, enligt uppgifter i Rapport ikväll. Detta är väl typiskt Zlatan som trots allt vill visa att han går sin egen väg. Jag tror att landslagets styrka inte beror på Zlatans medverkan, som många tror. Vi har trots allt många duktiga anfallsspelare. Problemet istället är att vi inte har så många erfarna i försvaret, så värre vore om Olof Mellberg tackade nej.

Men jag tror både Zlatan och Mellberg kommer till Spanienmatchen: "Fifas regler är glasklara. En spelare som är uttagen till en landskamp och vägrar att spela stängs av i två matcher från sitt klubblag." Se hur det gick för Makelele när han vägrade spel i landslaget.
men Sv. Fotbollsförbundet kanske inte är lika tuffa?

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Länkat till Intressant.se

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida