06 september, 2006

Det är vinsten som räknas.

Onsdag kl 22.45. Det finns inga lätta matcher brukar det heta. Det här var en sådan match som alla trodde skulle vara lätt. Starten av matchen var det inget fel på med Allbäcks suveräna 1-0 mål. Sedan fortsatte målchanserna för Allbäck tills försvaret släppte fram Fricks till 1-1 målet. Andra halvlek började inte så bra, men när Allbäck, bäst på plan, gjorde 2-1 målet blev spelet genast bättre. Suveräne Allbäck hade otur när han på volley lade ett skott i stolpen. Lite tur hade Sverige när Ljungberg , efter att Rosenberg blev fälld i straffområdet, lade bollen i ribban, men Rosenberg tog returen på nick. 3-1 till Sverige och tre nya sköna poäng.

Med facit i hand kan man konstatera att på anfallsspelet är det inget fel och Allbäck fyller mycket väl Zlatans plats. Däremot saknas Olof Mellberg i försvaret som är den sämsta lagdelen i landslaget. Wilhelmsson finns det goda ersättare för.

Så i matchen mot Spanien i oktober hoppas vi att samspelet i laget har förbättras och Sverige kan spela på topp. Oavsett detta, det viktigaste är att vi vinner matcherna.

Andra bloggar om: , , , , ,

Länkat till Intressant.se

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida