27 september, 2006

Elfsborg fortsatt starkt.

Med sex omgångar kvar leder nu Elfsborg allsvenskan igen, efter att AIK förlorat i derbyt mot Hammarby. Elfsborg var överlägsna mot ett vilt försvarande Örgryte, som inte hade mycket att sätta emot när Ishizaki gjorde 1-0 och framspelade till Alexanderssons 2-0 mål.

Nu väntar bottenlaget Öster som Elfsborg inte fått stryk av hemma sedan 1987, men som inte bör underskattas. Allt kan hända nu i jakten på guldet, men mycket talar för formstarka
Elfsborg.

Elfsborg har visat att man är ett lag starkt lag och inte minst vill flera spelare visa att man är att räkna med, bl.a. Svensson och Svensson. Nu återstår sex matcher för Elfsborg, Öster (h), Kalmar (b), Hammarby (b), Gais (h), Helsingborg (b) och Djurgården (h).

AIK har en stark press på sig att klara hem guldet till Stockholm där de andra båda lagen ballat ur helt . Skulle AIK förlora även nästa match mot Örgryte får huliganerna svårt att hålla sig och kan sabotera AIK:s fortsatta jakt på guldet. Gårdagens supporterattack mot polisen visar vilket tålamod de har.

Andra bloggar om: , , , , , ,
Länkat till Intressant.se

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida