21 oktober, 2006

Fördel Elfsborg.

Ett skakat AIK fick lämna Halmstad med ett oavgjort resultat 2-2. Det innebär att Elfsborg har ett bättre guldläge än någonsin. Naturligtvis var fokus på AIK och hur de skulle klara av pressen att tvunget vinna för att hålla jämna steg med Elfsborg. Men AIK började nervöst.

Halmstad ägde första halvlek och gjorde två fina mål. 1-0 av Hasse Mattisson i 17:e minuten och 2-0 av Martin Fribrock i fyrtionde.

I andra halvlek spelade AIK upp sig och kunde göra både 2-1 (Milan Burgic) 0ch 2-2 ( Niklas Carlsson). Halmstad klarade inte den intensiva pressen från AIK i andra halvlek.

Det var mest AIK-snack från kommentatorerna, och det må väl vara hänt, men att Ola Wenström envisas med att kalla alla lag som inte är från Stockholm för "bonna-lag" är väl inte så bra . Som sportreporter bör man kunna välja sina ord bättre. Men det är väl som alltid, fördel för Stockholmslagen i media.

På måndag spelar Elfsborg mot Hammarby på Söderstadion och har ett bra utgångsläge. Vinner Elfsborg där har dom tagit första greppet om pokalen. En nervös måndag väntar!

Andra bloggar om: , , , , ,

Länkat till Intressant.se

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida