16 oktober, 2006

Elfsborg, Zlatan och Falköpings KIK!

Elfsborg upp i ledningen på 43 poäng, två före AIK och åtta poäng före Helsingborg. Alla tre lagen har lika många matcher spelade. Elfsborg har nu tagit greppet på allsvenskan genom att vinna med 1-0 över Kalmar efter en frisparksmål av Jon Jönsson. Elfsborg har nu fyra matcher kvar och bör ta nio poäng till genom segrar över Hammarby, Gais och Djurgården. Helsingborg blir den svåraste matchen. Striden står mellan AIK och Elfsborg om guldet. Elfsborg är det starkare laget men håller nerverna? Men guldläge har dom.

*******
Zlatan är nu rubrikernas man igen och anklagas för att i matchen Inter- Canaris ha spottat på Canaris Andrea Sottil. Enligt pressen väntar troligen två matchers avstängning för Zlatan. Zlatan är väl inte den förste som spottat på en motståndare, men Zlatan får en hel del kritik just nu, och befogad sådan. Zlatan har många försyndelser på sin lista. Att han nu börjar göra bort sig också i Inter är naturligtvis inte bra med tanke på Inters senaste misslyckanden. Zlatan beter sig fortfarande lite omoget, kanske främst beroende att han inte får utrymme för sitt spel.

*******
Skaraborg har fått sitt första allsvenska fotbollslag. Falköpings KIK kommer att spela i damallsvenskan i fotboll 2007. En prestation om någon! Falköpings KIK leder med fyra poäng med en match klar att spela och firade i lördags trots 2-5 förlust mot Glanshammar.
För at klara det allsvenska spelet fordras nu att laget får fler sponsorer, en konstgräsplan så man kan träna under en längre del av året, samt några nya häftiga värvningar, annars blir det bara en säsong i damallsvenskan.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,
Länkat till Intressant.se

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida