01 april, 2006

Gais överraskade och Zlatan gör bort sig - igen..

Två intressanta matcher idag, det i media nedmobbade Gais mot Örgryte i allsvenska premiären, och som alla trodde, en promenadseger för Juventus mot bottenlaget Treviso.

Gais gjorde det ingen förväntat, slog Örgryte med 2-0. James Keene är en succévärvning. Gais spelade stundtals ut Örgryte. Gais ville visa att dom kommer att vara med och slåss om platserna i fortsättningen, och om dom spelar samma fotboll som i premiären kommer dom att lyckas . Många som tippat Gais som nedflyttningslag innan allsvenskan börjat får kanske tänka om.

Zlatan gjorde bort sig igen i ett frustrerat Juventus som inte kunde bemästra bottenlaget Treviso.
Matchen slutade 0-0, trots att domaren lade till hela 6 minuter, bara det en skandal. Den stora skandalen uppstod när Zlatan blev utbytt i andra halvlek och viftade upprört med fingret mot en Juventusledare, bakom Zlatan stod Capello och såg mycket upprörd ut . Jag har sagt det förut, Zlatan är ur form och inte i balans. Det blir nog bänken igen.

Juventus hade en hel del målchanser, men lyckades inte mot ett tappert försvarande Treviso. På onsdag möter Juventus Arsenal igen. Skall Juventus hinna komma över sin svacka tills dess? Jag tror det inte.

Andra bloggar om: , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida