28 mars, 2006

Suveränt - Arsenal.

Arsenal stod för underhållningen ikväll med sitt suveräna passningsspel, och Juventus för den tråkiga delen med flera gula kort och två utvisningar.

Arsenal dominerade helt och hade ett suveränt passningsspel som bäddade för de båda målen. 1-0 kom i 40 minuten efter ett fint pass av Pires till Fabregas som satte målet. 2-0 målet gjordes av alltid suveräne Henry i 69 minuten. Resten av andra halvlek blev spelet mer och mer irriterat från Juventus sida där Camoranesi blev utvisad i 86 och Zebina i 89 minuten efter två fula tacklingar.

Juventus får det inte lätt i returmötet hemma. Arsenal går troligen vidare. Utav svenskarna i matchen skötte sig svenske domaren Fröjdfeldt helt ok, medan Zlatan inte fick det utrymme han behövde i det duktiga Arsenalförsvaret. Överhuvudtaget har jag aldrig sett Juventus spela så uselt som ikväll.

Andra bloggar om: , , ,