21 juni, 2006

Byt inte ut Allbäck!

Allbäck gjorde en drömmatch mot England och tystade alla som tvivlat på honom, till och med engelsmännen. Jag har alltid hävdat, att med Allbäck tillsammans med Henke så vinner vi matcherna. Det har jag också tidigare skrivit i min blogg:
"Behåll Anders Svensson i laget och sätt in Allbäck tillsammans med Henke, så vinner vi över Paraguay."

Zlatan i all ära, men när skall hans VM-form komma? Han har varit stel och orörling hittills i matcherna, dessutom jobbar han inte på samma suveräna sätt som Allbäck. Henke kommer också mer till sin rätt med Allbäck vid sin sida.

Anders Svensson är ett kapitel för sig. Källströms insatser har hittills varit godkända, men inte mer. Kanske borde vi kräva mer av Källström för att han skall förtjäna platsen på mittfältet. Igår gjorde han flera slarviga frisparkar och hörninläggen var flera klasser sämre än Linderoths suveräna hörnor. Däremot jobbade han på bra, men det räcker inte för att övertyga att han är bättre än Anders Svensson. Prova Svensson mot Tyskland, Anders är bättre i defensiven än Kim och det behövs mot Tyskland.
Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Visserligen är VM över, men jag slutar aldrig förundras över att Allbäck alltid verkar vara ett "andra-hands-val".. Han är ju kung! Slitvarg som få. :)

Hoppas du får en skön sommar! :D

10:26  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida