14 juni, 2006

Hatkampanjen mot Anders Svensson!


Fansens hatkampanj mot Anders Svensson har nått en nedre gräns. Orsaken må man tvista om, men en stor del i den har kvällspressen som ensidigt drivit på och publicerat enkäter om vad läsarna tycker. Den senaste visar att 91 % vill ha Källström och 9 % Svensson i startelvan. Detta visar hur lite många begriper om fotboll. Sen när skulle en enda man göra ett helt lag? Varför inte då byta ut två anfallsspelare som i matchen mot Trinidad-Tobago inte kunde göra mål?

Faktum är att det inte bara var Lagerbäcks val att ha med Anders Svensson i startelvan mot Trinidad-Tobago, utan också lagkamraternas val. Spelarna ansåg att Kim inte presterat tillräckligt på träningarna under VM-lägret.

Mats Olsson skriver i Expressen, att "
Det var direkt vämjeligt att höra de så kallade fansen håna Svensson på träningen i går (och så sjöng de nationalsången, där passerades en sorts anständighetsgräns). Att de tror att fotboll är så jävla enkelt som att handla om en enda spelare tyder på:
1/ att de är korkade
x/ att de är skitfulla
2/ att de inte begriper nånting om fotboll."

Hasse Backe uttryckte ungefär samma sak i TV 4, när saken var uppe i eftersnacken.

Det är inget fel på Kim Källström, en duktig fotbollsspelare som värvats till Lyon som förmodlig bänknötare, nu när även Franck Ribery är på gång till Lyon, andra konkurrenter i Lyon är Juninho, Wiltford och Malouda.

Prestationerna i landslaget har för Kims del inte varit särskilt lysande.
Frågan är nu om Kim pallar trycket, om han får starta mot Paraguay på torsdag, när han haussas så enormt av fansen. Jag tror det inte.

Behåll Anders Svensson i laget och sätt in Allbäck tillsammans med Henke, så vinner vi över Paraguay.

Andra bloggar om: , , , , , ,

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Håller helt med!
Det Kim presterade mot Tobago var lysande men då var han ju nyss inbytt och "tobaganerna" trötta ... ytorna var större m.m.
Jag tror ff mer på Svensson mot Paraguay!

23:38  
Blogger P-O sa...

Äntligen någon som förstår Svenssons kvaliteér.

22:30  
Anonymous Anonym sa...

Kim visade mot Tyskland att han har en väldigt låg lägstanivå men Svensson hade förmodligen också fått agera rundningsmärke. Vi är taktiskt duktiga för det mesta men tekniskt undermåliga. All heder åt Lagerbäck som tagit oss til VM med ett sånt spelarmaterial

08:28  
Anonymous Anonym sa...

Hasse backe vet tydligen inte vad han säger eftersom man köper inte en spelare för så mkt pengar för att han ska sitta på bänken. Jag e så jävla irriterad på han

12:04  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida