29 oktober, 2006

Håller AIK:s nerver?

"På söndag möter Elfsborg Helsingborg och jag tror att Elfsborg spelar oavgjort 1-1 och klarar en poäng där. Senaste mötet slutade ju 0-0, så varför inte?" - Så skrev jag i mitt blogg- inlägg i förrgår och det var ju roligt att tipset slog in, men jag hade hellre sett att Elfsborg vunnit med 2-1 och fått det felaktigt bortdömda målet tillgodoräknat sig, men kampen om guldet lever nu i högsta grad , och de andra "förståsigpåarna " fick en knäpp på näsan. Elfsborg visade återigen att man är ett lag att räkna med, och spelade helt godkänt i en match som HIF skulle vunnit enligt alla experter. Men bollen är ju rund, trots allt.

Målen.
(I 16 minuten nickade Andreas Augustsson, på en hörna , in bollen, men målet döms bort.)
Ishizaki slog från vänsterkanten ett fint inlägg mot första stolpen där Svensson mycket säkert nickade in ledningsmålet vid sidan av Daniel Andersson i 62 minuten.
I 64 minuten skjuter Karekesi ett mäktigt markskott från distans. Bollen sitter säkert invid höger stolpe.

Helsingborg är nu, som väntat, borta från guldstriden. Kampen står mellan Elfsborg, som just nu leder med två poäng, och AIK som möter Gais imorgon. AIK tror att det blir en lätt match, men Gais kan överraska, och vill helst att guldet går till Elfsborg. Klarar AIK pressen?

Andra bloggar om: , , , , , ,